Heeft u een leuk verhaal en /of mooie foto's van het team???????              Stuur ze dan naar ons mailadres!!!!!!!       

                                 Nürburgring 2010                 

 

Start
Omhoog
Holten 10
Mettet 10
Bremerhafen 10
Chimay10
Gedinne 10
Nürburgring 10
 
 
 

Vorige


Dit jaar was er, na een jaar niet, weer een evenement voor motoren en auto's op de Nürburgring. Op donderdag in de stromende regen aangekomen, voorspelde het niet veel goeds.

Vrijdagmorgen om 9 uur al vrije training,maar het was gelukkig droog, maar wel een natte baan. Na een ronde of wat gereden te hebben vonden we het wel goed. s-middags de tijdstraining. Deze verliep naar wens, want met weer sneller als de vorige maal, reden naar een derde tijd en stonden we dus de volgende dag op de eerste startrij.

s'Morgens dus de eerste race. Bij de start ging er al iets mis. We konden niet goed wegkomen en achteraf bleek er dus wel iets fout te zitten. Na, dus een slechte start, toch maar aan de inhaal begonnen en dat liep zeer goed. We passeerden de een na de ander en lagen al weer op de vierde plaats na drie ronden, met nr.3 en nr. 2 in zicht toen het noodlot toesloeg. In de volle vaart in een linkse bocht een tik en Kobus kon niet meer schakelen en bleek dat we totaal geen aandrijving meer hadden en was het meteen einde oefening voor de tweede race s'middags en konden we huiswaarts.

Al met al toch wel weer een leuk weekend buiten alle pech.

Sam

 

.

 

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan info@weslake.nl.
Laatst bijgewerkt: zondag 12 december 2010