Heeft u een leuk verhaal en /of mooie foto's van het team???????              Stuur ze dan naar ons mailadres!!!!!!!       

                                 Mettet 2010                 

 

Start
Omhoog
Holten 10
Mettet 10
Bremerhafen 10
Chimay10
Gedinne 10
Nürburgring 10
 
 
 

Vorige Volgende

Meer foto's Mettet 10

 

Mettet 8 en 9 mei jl..

 Nadat in Holten de machine goed liep,hadden we goede hoop voor Mettet - België. De eerste officiële race van dit seizoen. Zaterdags in de training bleek, dat alles wel oké was, maar Kobus kwam op de rechte stukken te vroeg aan zijn toeren. Desondanks toch nog een 6 de trainingstijd. Daarna alleen even tandwielen gewisseld en toen s-middags de race. Vertrokken van de derde startrij. Redelijk goed weg en al gauw enkele te pakken,doch Kobus kwam ondanks de tandwielwisseling nog tekort. Al met al als 6-de binnengekomen.

Zondags wederom andere tandwielen geplaatst en in de training bleek toen dat hij liep als hel. Beter en sneller dan ooit. We reden toen een  5de tijd, die nagenoeg hetzelfde was als de nummers 3 en 4. Maar Kobus heeft hem niet vol laten gaan. Dit wilden we bewaren voor de race.

Alleen s-middags naar de race al sloeg de motor als eens af in paddock. Na weer aangeduwd te hebben de opwarmronde in en halfweg de opwarmronde hield hij er weer mee op. Stilstaand naast de baan bleek, dat er waarschijnlijk in de paddock, die bezaaid lag met grind, een steen o.i.d. onder tegen de benzinepomp geslagen is, want deze was defect. Zodoende geen 2-de race afgemaakt, hetgeen we jammer vonden, want een plaats bij de eerste drie was zeker mogelijk geweest.

 

De volgende race is met Pinksteren in Bremerhafen - Duitsland.
.

 

Foto's: Henk Morren Tekst: Sander Kiers

 

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan info@weslake.nl.
Laatst bijgewerkt: zondag 12 december 2010