I.V.M. bijwerken van de Site is niet alles te zien!!!!!!!!!!!!      Heeft u een leuk verhaal en /of mooie foto's van het team???????              Stuur ze dan naar ons mailadres!!!!!!!         I.V.M. bijwerken van de Site is niet alles te zien!!!!!!!!!!!!

                               Mettet 2008                   

 

Start
Omhoog
Eemshaven 08
Mettet 08
Ilse of Man 08
Nuerburgring 08
Chimay 08
Barneveld 08
Jehonville 08
Gedinne 08
Cadwell Park 08
 
 
 

Vorige Volgende

 

Mettet - Een baan waar je met verstand moet rijden. Niet om dat het gevaarlijk is, maar er zit een lang recht stuk in (+/- 1km) dat naar beneden loop. De kans is dus groot dat je je motor over zijn toeren jaagt. Het is zaak dat je de motor goed giert en je toerenteller in de gaten houd.

Op zaterdag werd er rond de klok van 12 getraind. De training geldt gelijk voor je start positie in de eerste race, die 's middags wordt verreden. Met ruim 20 spannen in de baan was het redelijk druk en haalde we toch de vijfde trainingstijd eruit. De motor liep als vanouds. (gelukkig, geen Eemshaven debakel)

In race 1 was de start van Kobus niet goed (doordat de motor iets overgiert stond). Na de eerst ronde kwam hij als 8ste door. In de loop van de strijd wisten Kobus en Sander zich terug te "vechten" naar een betere positie. En naar 6 ronden, toen het zwart - wit geblokte vlag viel, lagen ze op de vijfde plaats. Een mooie uitgangpositie van dit kampioenschap.

Zondags werd er eerst weer getraind. We hadden de afstelling van de motor weer verander om wat te testen. Dit had als gevolg dat we maar de 13de tijd trainde, NIET goed dus. De motor werd gauw weer veranderd. En met succes. De tweede race verliep beter. Na de eerste paar ronde lagen Kobus en Sander al weer vijfde. In de één na laatste ronde wisten ze zich nog op de vierde plaats te vestigen en vast te houden tot de finish.

Al met al een "vruchtbaar" weekendje in België. Punten gepakt voor het kampioenschap en alles is nog heel (mens en motor).

 

.

 

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan info@weslake.nl.
Laatst bijgewerkt: 05 juni 2008