I.V.M. bijwerken van de Site is niet alles te zien!!!!!!!!!!!!      Heeft u een leuk verhaal en /of mooie foto's van het team???????              Stuur ze dan naar ons mailadres!!!!!!!         I.V.M. bijwerken van de Site is niet alles te zien!!!!!!!!!!!!

                            Ilse of Man 2009               

 

Start
Omhoog
Mettet 09
Ilse of Man 09
ZZ Race's 09
Schagen 09
Chimay 09
Barneveld 09
Jehonville 09
Gedinne 09
Cadwell Park 09
 
 
 

Vorige Volgende

race van 01 juni 2009

Pre TT-races-southern 100 op Isle of MAN.

 In de aanloop naar de race heeft Kobus het blok van de Weslake 900 geheel op eigen wijze geprepareerd en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Op de vrijdag waren er trainingen en toen bleek dat de motor goed liep. We draaiden goede ronden op het op sommige plaatsen zeer hobbelige circuit. Doch in de derde ronde van de training klapte de aandrijfbelt over midden,maar hadden toch een zesde tijd gezet.

De dag erop waren de tijdstrainingen voor je startplaats en dat ging super. We hebben toen een vierde tijd gezet,600ste seconde achter oud WK-kampioen Engelhardt. Toch ging de koppeling kapot, maar wel tijd gezet. Zondags was er een rustdag en konden we repareren.

s-Maandags de race.

Vanaf de derde startrij gingen redelijk goed weg,doch pas als achtste de eerste haakse bocht in. Toen er achteraan en na drie ronden enkelen gepakt en lagen vierde. In de vierde ronde lagen we op de derde plaats en die hebben we niet meer afgegeven tot de finish. De PODIUMPLAATS,die we als doel hadden gesteld was bereikt,na vorig jaar vierde te zijn geweest.

1-koppel Wright / Wheatley   UK     Windle-Imp

2-koppel  Engehardt / Vicenz BRD   BMW

3-koppel BOUMAN/KIERS NL   Weslake

Dus al met al een prachtig weekend voor het team en onze naam op IOM voor altijd gezet.

 

SAM.

 

.
U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan info@weslake.nl.
Laatst bijgewerkt: zondag 12 december 2010