Heeft u een leuk verhaal en /of mooie foto's van het team???????              Stuur ze dan naar ons mailadres!!!!!!!       

                                 Gedinne 2010                 

 

Start
Omhoog
Holten 10
Mettet 10
Bremerhafen 10
Chimay10
Gedinne 10
Nürburgring 10
 
 
 

Vorige Volgende


Gedinne 28 en 29 augustus 2010

We reden dit jaar weer, zoals altijd, in twee klasses en wel met de Norton in 750 cc klasse en met de Weslake in de groep 3. Zaterdags eerst met de Norton op pad. De training gewoon de baan verkend. Dan de kwalificatierace voor de startplaats. Deze verliep naar ons idee leuk en eindigden op een 14-de plaats met ons standaard blok tussen al die opgefokte machines van de 24. De eerste race daarna ging het nog beter, want we eindigden op een prachtige 7-de plaats met een tijdsverbetering van maar liefst 18 seconden.

Zondags weer kwalificatie en reden toen naar een 10-de plaats. De race daarna kwamen we binnen op een 10-de plaats, met weer verbetering van 1 seconde en beide toch wel tevreden. 

Met de Weslake op zaterdag de training ook weer kalm aan gedaan en toen de kwalificatie race. Dat liep allemaal wel goed en net toen we er goed voor gingen zitten brak de aandrijfbelt over midden en stonden we stil met een op dat moment geen beste tijd en wel de 15-de plaats. In de race daarna moesten we starten in het middenveld, maar de start verliep goed en na 1 ronde al waren we al menigeen gepasseerd tot op de 5 -de plaats met meer in zicht. Doch in ronde twee hield de motor er plots mee op en bleek later de dodemansknop los gelopen te zijn. Dus een jammerlijk einde.

Zondags weer eerst kwalificatie en hadden we een 8-ste startplaats met een hele groep met ca. de zelfde rondetijden. Maar helaas begon het in de middag vreselijk hard te regenen en de baan dus nat en glad. Toen hebben we de tweede race niet meer gereden.

 

 

.

 

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan info@weslake.nl.
Laatst bijgewerkt: zondag 12 december 2010