I.V.M. bijwerken van de Site is niet alles te zien!!!!!!!!!!!!      Heeft u een leuk verhaal en /of mooie foto's van het team???????              Stuur ze dan naar ons mailadres!!!!!!!         I.V.M. bijwerken van de Site is niet alles te zien!!!!!!!!!!!!

                               Eemshaven 2008                   

 

Start
Omhoog
Eemshaven 08
Mettet 08
Ilse of Man 08
Nuerburgring 08
Chimay 08
Barneveld 08
Jehonville 08
Gedinne 08
Cadwell Park 08
 
 
 

Volgende

 

Na een lange winter wachten is het eindelijk weer zover. Het seizoen is begonnen. We hebben de afgelopen periode niet stil gezeten. De Nourish is geheel 'gestript" en voorzien van een nieuwe verfje (bedankt Gert - Primap). Ook is het motorblok onderhanden genomen door de bouwer ervan nl. Dave Nourish. Hij heeft enkele veranderingen aangebracht. Zelf hebben we het frame "onderhanden" genomen en wat kleine foutjes weggewerkt. Dus zijn we vol goede moet naar Eemshaven afgereisd.

In het winderige Groningse land ging het niet zoals we hadden gehoopt. De motor wil niet goed lopen. In eerst instantie dachten we dat het een benzineprobleem was. Maar na wat controles was dat niet het geval. Toch maar gestart voor de training. Deze duurde precies een halve ronde.

Terug in het paddock was het de vraag: Wat is er in hemelsnaam aan de hand. Hebben we afgelopen winter iets over het hoofd gezien? Heeft Dave een fout gemaakt? We weten het niet. Dan maar de ontsteking testen. Deze bleek niet goed te werken. De resevere Interspan gemonteerd en werkte helemaal niet. Toch maar weer de oude terug gezet en opnieuw proberen in de tweede training.

Aan de wedstrijd hebben we maar helemaal niet meegedaan. De motor is niet goed, dus bij thuiskomst is er werk aan de winkel.

Eenmaal thuis was het probleem redelijk snel gevonden. De Interspan. Hierin was een diode doorgebrand en zat er een draadbreuk in de kabelboom. Vette pech. Kosten van de reparatie: 30 eurocent. Zo zie je maar weer: Ook op de kleine dingen letten, Gerben!!!!!!!!

 

 

.

 

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan info@weslake.nl.
Laatst bijgewerkt: 05 juni 2008