I.V.M. bijwerken van de Site is niet alles te zien!!!!!!!!!!!!      Heeft u een leuk verhaal en /of mooie foto's van het team???????              Stuur ze dan naar ons mailadres!!!!!!!       

                                 Chimay 2009                  

 

Start
Omhoog
Mettet 09
Ilse of Man 09
ZZ Race's 09
Schagen 09
Chimay 09
Barneveld 09
Jehonville 09
Gedinne 09
Cadwell Park 09
 
 
 

Vorige Volgende

 

17-18-19 juli CHIMAY Belgie.

 Hier werd weer met de Weslake 900 gereden. De training op vrijdag gewoon rustig aan gedaan.

Op zaterdag de tijdstraining moest het gebeuren en gingen redelijk goed. De snelste rondetijd (2.13) viel een beetje tegen,maar we hadeen wel iedere ronde last van voorgangers die we voorbij moesten. Ook hadden we wat koppelingsproblemen, welke Kobus moest repareren voor de volgende dag,hetgeen hem lukte.

De eerste race zondags i.v.m. de koppeling rustig van start en toen er achter aan. We zijn er dan vele gepasseerd en uiteindelijk de tijd (2.07) verbetert en als zevende geeindigt.

De tweede race gingen we iets feller weg en hadden een prachtige tweestrijd met een eeuwige concurrent, KOMNIK - team, Het was steeds wisselend. na ze toch voorbij te zijn gekomen namen we iets te wijd de bocht door het gras en kwamen we ze weer ons voorbij. Met nog een ronde te gaan kwamen voor de laatste bocht nog weer bij ze,maar net te kort om ze te pakken. Dus een vijfde plaats met weer een verbeterde rondetijd (2.06)

Al met al mooie wedstrijden gereden en weer punten gepakt.

Tevens hebben dat weekend in een andere klasse met de NORTON 750 gereden en veel plezier daar mee gehad. De tweede manche hiermee liep de voorrem vast en gingen dus niet zo goed meer en moesten we stoppen.

 

.
U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan info@weslake.nl.
Laatst bijgewerkt: zondag 12 december 2010