Heeft u een leuk verhaal en /of mooie foto's van het team???????              Stuur ze dan naar ons mailadres!!!!!!!       

                                 Chimay 2010                 

 

Start
Omhoog
Holten 10
Mettet 10
Bremerhafen 10
Chimay10
Gedinne 10
Nürburgring 10
 
 
 

Vorige Volgende


De race in Chimay is dit jaar naar wens verlopen. We reden in twee classes en wel; met de Norton in de P2 t/m 750 cc en de P3 met de Weslake. Vrijdags was er vrije training en hebben alles even rustig geprobeerd hetgeen goed ging.

Zaterdag de tijds training voor de startplaats. Na nog wat veranderd te hebben aan de Weslake reden we wat seconden van de tijd af en kwamen uit op een 6-de startplaats op de derde rij. Eerste konden we niet wegkomen, mede doordat een voor ons in de weg zat en tijdens de eerste ronde een voor ons dwars op de baan stond en we toen eigenlijk te veel achterkwamen hetgeen resulteerde in een 10-de plaats met de 6-de rondetijd.

De tweede race ging al beter en konden we na enkele ronden al enkelen pakken, doch toen ging er een collega op de kop en werd er gestopt. Bij de herstart ging het nog beter en kwamen we uiteindelijk als 5-de over de streep,waar we gezien de andere machines wel tevreden mee waren. Met de Norton stonden we op de 6-de startrij en kwamen in de eerste ronde stil te staan door accupech. De tweede race ging super en kwamen in onze klasse als 7-de over de streep en met volle teugen van genoten.

 

Volgende race is Gedinne. SAM

 

 

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan info@weslake.nl.
Laatst bijgewerkt: zondag 12 december 2010