Heeft u een leuk verhaal en /of mooie foto's van het team???????              Stuur ze dan naar ons mailadres!!!!!!!       

                                 Bremerhafen 2010                 

 

Start
Omhoog
Holten 10
Mettet 10
Bremerhafen 10
Chimay10
Gedinne 10
Nürburgring 10
 
 
 

Vorige Volgende

Fischereihafenrennen 2010 Bremerhafen. (Pinksteren)

 

Na zaterdag jl.. in het zonnige Bremerhafen aangekomen te zijn, bleek,dat er weer een grote happening te wachten stond. Gelijk de paperassen en keuring in orde gemaakt en toen maar ff een afzakkertje genomen met z'n allen.

Zondag de eerste vrije training even de baan verkend en daarna s-middags de tijdstraining. Deze verliep naar ons idee goed met een vierde tijd tussen toch ook wel veel, teveel, modernere machines. De goede starttijd deed ons dan ook besluiten de tweede sessie niet te rijden om de boel te sparen i.v.m. toch wel een zeer hobbelig, machinevretend circuit.

s-Maandags dan de eerste manche voor de race. Derde startrij. We kwamen zeer goed weg en gingen mee voorin de eerste bocht in. We bleven mooi ergens vijf hangen, doch opeens kregen we carburatieproblemen en ging de machine op een cilinder lopen en zakten we af. Zijn toen maar van de baan gegaan. Jammer,een plaats bij de eerste drie was achteraf zowat zeker geweest.

De tweede manche dus maar een herkansing. Deze start was minder en gingen zelfs mee als laatste de eerste bocht in. Toen het gas erop en aan een inhaalrace begonnen, hetgeen wel lukte. Doch er werd toen zoveel van de machine gevergd op het bochtige hobbelige circuit, dat we de laatste ronde geen remmen meer hadden en dus kalmaan naar binnen zijn gereden.

De machine op zich loopt goed, maar een beetje pech achtervolgt ons nu een ietsje. Hopend, dat het na misschien enkele aanpassingen de volgende race, in CHIMAY België, beter gaat met ons geluk. Al met al toch wel een leuk weekend gehad met z'n allen.

Onze vele fans aldaar waren weer zeer enthousiast, dat we er na vier jaar weer waren. De ZZ-tops, Zoals ze ons daar noemen.

.

 

Foto's: Henk Morren Tekst: Sander Kiers

 

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan info@weslake.nl.
Laatst bijgewerkt: zondag 12 december 2010